Снукер на сајму спорта

Снукер на сајму спорта

Снукер савез Србије вас са посебном радошћу и задовољством обавештава да ће бити један од излагача на предстојећем сајму спорта, који се одржава 23-25.11.2018. у Београду. У централном делу хале, који је традиционално попуњен активационим теренима, раме уз раме са фудбалом, кошарком, одбојком, атлетиком и тенисом, сачекаће вас и снукер сто, што значи да ћете на сајму имати прилику да се упознате са предностима снукера и да осетите посебну енергију коју носи овај спорт. За посетиоце сајма спорта, који се ове године организује под слоганом „Пут успеха“ смо припремили програм, у виду пријатељских мечева које ће међу собом одиграти чланови наше репрезентације и најбоље пласирани играчи на националној ранг листи и то следећим редом :
-петак , 23.11., од 16 часова: Саша Стојановић (првак државе) и Марко Стоилковић ( на челу националне ранг листе по броју освојених бодова)
-субота, 24.11. од 12 часова : даме Марија Димитријевић- Јелена Грујичић
од 16 часова : Саша Стојановић – Василије Пешић ( другопласирани на јуниорској ранг листи)
-недеља, 25.11., од 12 часова: Василије Пешић – Димитрије Стефановић (трећи на јуниорској ранг листи )
од 16 часова : Марко Стоилковић – Марко Грбовић (трећепласирани међу сениорима )
Све што вас занима у вези снукер спорта, као и информације од значаја за будуће играче, ћете пронаћи на нашем штанду.
С обзиром на околности, које подразумевају присуство играча и управе Савеза на сајму спорта, турнири женског, јуниорског и ветеранског државног првенства (заказани за 24-25.11.2018) се померају на наредни викенд и одржаће се 1-2.12.2018.године.
У сусрет најзначајнијој спортској манифестацији, Снукер савез вас позива да својим присуством подржите овај својеврсни празник за српски спорт.